Hittaföretagslån.se är en tjänst för dig som företagare som letar efter företagslån. Vi har mångårig kunskap i hur banker och långivare arbetar och tänker innan de ger ut företagslån. Lyckligtvis har tankesättet hur långivare tänker innan de beviljar företagslån ändrats radikalt de senaste åren.

Nya aktörer

Det finns nya aktörer som kastat omkull de vanliga storbankerna och detta genom att införa ett nytänk inom företagslån. Nu kan även du som enmansföretagare, handelsbolag eller du som har mindre aktiebolag få lån beviljat utan att behöva besöka den stela och i många fall mycket negativa storbanken.

Med dessa nya aktörer sker allt digitalt och på internet och de skippar storbankernas dyra kontor och extra kostnader. Med de nya aktörerna ökar chanserna för att din låneansökan blir beviljad då de ser på helheten och hur du som privatperson tänker på företagande.

Skippa storbanken och använd de aktörer vi listar så kommer chanserna för att få lånet godkänt öka och vi skapar fler småföretag i Sverige som ökar tillväxten och arbetstillfällen. Win win för alla.

Hör av dig till oss om du har tankar eller ideér. Vi tar gärna emot feedback som kan göra oss bättre. Du når oss på hello@hittaföretagslån.se